Pengambilan Terkini di Kementerian Kesihatan Malaysia KKM - 4,105 Kekosongan Seluruh Negara - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Pengambilan Terkini di Kementerian Kesihatan Malaysia KKM - 4,105 Kekosongan Seluruh Negara 4,105 Kekosongan Seluruh Negara

Jawatan Kosong di Kementerian Kesihatan Malaysia KKM 2018
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Kementerian Kesihatan Malaysia KKM sebagaimana berikut:

1. Pembantu Perawatan Kesihatan U11 - 2,446 Kekosongan
2. Kerani N19 - 68 Kekosongan
3. Penolong Pegawai Tadbir N29 - 1,591 Kekosongan

PERMOHONAN
Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Lihat Cara Mohon Jawatan di SPA.

Baca : Jawatan Kosong Kerani N19 - 68 Kekosongan
Baca : Jawatan Kosong Pembantu Perawatan Kesihatan U11 - 2,446 Kekosongan
Baca : Jawatan Kosong Penolong Pegawai Tadbir N29 - 1,591 Kekosongan

Lokasi : SELURUH NEGARA
Tarikh Tutup : 25 APRIL - 06 MEI 2018Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :