Jawatan Kosong di Kementerian Kesihatan Malaysia KKM - 2,446 Kekosongan Seluruh Negara - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Jawatan Kosong di Kementerian Kesihatan Malaysia KKM - 2,446 Kekosongan Seluruh NegaraJawatan Kosong di Kementerian Kesihatan Malaysia KKM

Jawatan Kosong di Kementerian Kesihatan Malaysia KKM 2018
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Kementerian Kesihatan Malaysia KKM sebagaimana berikut:

1. Pembantu Perawatan Kesihatan U11 - 2,446 Kekosongan

PERMOHONAN
Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.


KKM PEMBANTU PERAWATAN

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Lihat Cara Mohon Jawatan di SPA.

Lokasi : SELURUH NEGARA
Tarikh Tutup : 06 MEI 2018


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :