Hebahan Iklan Pengambilan Jawatan Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi Gred DH29 dan DH41 di Semenanjung Tahun 2021 - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI


Hebahan Iklan Pengambilan Jawatan Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi Gred DH29 dan DH41 di Semenanjung Tahun 2021


Hebahan Iklan Pengambilan Jawatan Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi Gred DH29 dan DH41 di Semenanjung Tahun 2021. Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong sebagaimana berikut:

1. Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi Gred DH29
2. Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi Gred DH41 
(SILA RUJUK SENARAI SUBJEK DI PAUTAN DIBAWAH)

PERMOHONAN
Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. 

Join Telegram : https://t.me/jobcari

Lokasi : SELURUH NEGARA
Tarikh Tutup : 23 MAC 2021


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:


jobcari.com