Tawaran Mengikuti Kursus Sijil Pendidikan Awal Kanak-kanak (TABIKA/TASKA) Tahun 2020 - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Tawaran Mengikuti Kursus Sijil Pendidikan Awal Kanak-kanak (TABIKA/TASKA) Tahun 2020Tawaran Mengikuti Kursus Sijil Pendidikan Awal Kanak-kanak (TABIKA/TASKA) Tahun 2020

Tawaran Mengikuti Kursus Sijil Pendidikan Awal Kanak-kanak TABIKA /TASKA 2020
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon mengikuti kursus di Jabatan Kemajuan Masyarakat KEMAS sebagaimana berikut:

1. Kursus Sijil Pendidikan Awal Kanak-kanak TABIKA /TASKA 2020

PERMOHONAN
Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. 

Lokasi : SELURUH NEGARA
Tarikh Tutup : 09 JAN 2020


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :