Jawatan Kosong di Unit Pemodenan Tadbiran & Perancangan Pengurusan Malaysia MAMPU - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Jawatan Kosong di Unit Pemodenan Tadbiran & Perancangan Pengurusan Malaysia MAMPUJawatan Kosong di Unit Pemodenan Tadbiran & Perancangan Pengurusan Malaysia MAMPU

Jawatan Kosong di Unit Pemodenan Tadbiran & Perancangan Pengurusan Malaysia 2019
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Unit Pemodenan Tadbiran & Perancangan Pengurusan Malaysia sebagaimana berikut:

1. Juruteknik Komputer FT19

PERMOHONAN
Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. 

Lokasi : SELURUH NEGARA
Tarikh Tutup : 29 DIS 2019


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :