Jawatan Kosong di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) - Guru Tabika Perpaduan S29 & Penolong Guru Tabika Perpaduan N11
Jawatan Kosong di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) - Guru Tabika Perpaduan S29 & Penolong Guru Tabika Perpaduan N11

Jawatan Kosong di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) 2019
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) sebagaimana berikut:

1. Guru Tabika Perpaduan S29
2. Penolong Guru Tabika Perpaduan N11

PERMOHONAN

Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.  

Lokasi : SELANGOR
Tarikh Tutup : 18 OKT 2019


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :