Universiti Pendidikan Sultan Idris UPSI [ Pelbagai Jawatan Dibuka Untuk di Mohon ] - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Universiti Pendidikan Sultan Idris UPSI [ Pelbagai Jawatan Dibuka Untuk di Mohon ]Universiti Pendidikan Sultan Idris UPSI [ Pelbagai Jawatan Dibuka Untuk di Mohon ]

Jawatan Kosong di Universiti Pendidikan Sultan Idris UPSI 2019
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Universiti Pendidikan Sultan Idris UPSI sebagaimana berikut:

1. Pegawai Tadbir – Bidang Undang-Undang
2. Jurutera
3. Pegawai Kewangan
4. Penolong Pegawai Tadbir
5. Penolong Jurutera
6. Juruteknologi Makmal Perubatan
7. Penolong Akauntan
8. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi)
9. Pembantu Pengurusan Murid
10. Pembantu Belia dan Sukan
11. Pembantu Tadbir (Kewangan)
12. Pembantu Akauntan

PERMOHONAN
Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Lokasi : PERAK
Tarikh Tutup : 12 JULAI 2019


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :