Majlis Perbandaran Subang Jaya MPSJ [ Kelayakan PMR / SPM / STPM / Diploma & Ijazah ] - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Majlis Perbandaran Subang Jaya MPSJ [ Kelayakan PMR / SPM / STPM / Diploma & Ijazah ]Majlis Perbandaran Subang Jaya MPSJ [ Kelayakan PMR / SPM / STPM / Diploma & Ijazah ]

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Subang Jaya MPSJ 2019
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Majlis Perbandaran Subang Jaya MPSJ sebagaimana berikut:

1. PEGAWAI UNDANG-UNDANG GRED L41
2. PENOLONG PEGAWAI UNDANG-UNDANG GRED L29
3. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT GRED FA29
4. PENOLONG PEGAWAI PENILAIAN GRED W29
5. PEMBANTU TADBIR GRED N19
6. PEMBANTU PENILAIAN GRED W19
7. PEMANDU KENDERAAN GRED H11

PERMOHONAN
Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. 

Lokasi : SELANGOR
Tarikh Tutup : 03 JULAI 2019


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :