Lembaga Penduduk Dan Pembangunan Keluarga Negara LPPKN [ Penempatan Seluruh Negara ] - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Lembaga Penduduk Dan Pembangunan Keluarga Negara LPPKN [ Penempatan Seluruh Negara ]Lembaga Penduduk Dan Pembangunan Keluarga Negara LPPKN [ Penempatan Seluruh Negara ]

Jawatan Kosong di Lembaga Penduduk Dan Pembangunan Keluarga Negara LPPKN 2019
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Lembaga Penduduk Dan Pembangunan Keluarga Negara LPPKN sebagaimana berikut:

1. Pegawai Perubatan Gred UD43/UD47
2. Pembantu Perangkaan Gred E19
3. Pembantu Penerangan Gred S19
4. Pembantu Pembangunan Masyarakat Gred S19
5. Pembantu Juruaudit Gred W19
6. Jurufotografi Gred B19
7. Juruaudio Visual Gred N19
8. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
9. Jururawat Gred U29
10. Pegawai Sains Gred C41
11. Pegawai Penerangan Gred S41

PERMOHONAN
Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. 

Lokasi : SELURUH NEGARA 
Tarikh Tutup : 25 JULAI 2019


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :