Universiti Sultan Zainal Abidin UniSZA [ Jawatan Kosong Pegawai / Pen. Pegawai / Pembantu ] - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Universiti Sultan Zainal Abidin UniSZA [ Jawatan Kosong Pegawai / Pen. Pegawai / Pembantu ]Universiti Sultan Zainal Abidin UniSZA [ Jawatan Kosong Pegawai / Pen. Pegawai / Pembantu ]

Jawatan Kosong di Universiti Sultan Zainal Abidin UniSZA 2019
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Universiti Sultan Zainal Abidin UniSZA sebagaimana berikut:

1. PEGAWAI SAINS C41
2. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F41
3. PEGAWAI TADBIR N48
4. PEGAWAI TADBIR N41
5. PEGAWAI FARMASI UF41
6. JURURAWAT U41
7. PEGAWAI KEWANGAN W48
8. PEGAWAI KEWANGAN W41
9. SETIAUSAHA PEJABAT N29
10. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29
11. PEMBANTU TADBIR N19
12. JURU X-RAY U29
13. JURURAWAT U29
14. PENOLONG AKAUNTAN W29

PERMOHONAN
Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Lokasi : TERENGGANU
Tarikh Tutup : 24 JUN 2019


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :