Jawatan Kosong di Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) - 228 Kekosongan Seluruh Negara - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI


Jawatan Kosong di Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) - 228 Kekosongan Seluruh Negara

Jawatan Kosong di Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) - 228 Kekosongan Seluruh Negara

Jawatan Kosong di Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) 2019. Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) sebagaimana berikut:

1. Pegawai Penguat Kuasa KP41 - 98 Kekosongan
2. Penolong Pegawai Penguat Kuasa KP29 - 130 Kekosongan

PERMOHONAN
kpdnhep
kpdnhep

Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. 

Lokasi : SELURUH NEGARA
Tarikh Tutup : 01 MEI 2019


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:


jobcari.com