Pembantu Pendaftaran KP19 / Jabatan Pendaftaran Negara JPN - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Pembantu Pendaftaran KP19 / Jabatan Pendaftaran Negara JPNPembantu Pendaftaran KP19 / Jabatan Pendaftaran Negara JP

Permohonan Terbuka Jawatan Pembantu Pendaftaran KP19 di Jabatan Pendaftaran Negara JPNWarganegara Malaysia yang berkelayakan dipelawa untuk memohon jawatan terbuka Pembantu Pendaftaran KP19 di Jabatan Pendaftaran Negara JPN sebagaimana berikut:

1. Pembantu Pendaftaran KP1 / Lelaki & Wanita

PERMOHONAN
Permohonan untuk jawatan diatas dibuka sepanjang tahun. Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui sistem Online SPA melalui pautan dibawah. Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Syarat Kelayakan
Terdiri dari Warganegara Malaysia;
Berumur tidak kurang 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan.

Kelayakan Akademik
Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.;atau
Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan serta Sijil Kemahiran Malaysia Tahap 2 dalam bidang berkaitan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.;atau
Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan serta Sijil Kemahiran Malaysia Tahap 3 dalam bidang berkaitan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.

Calon bagi lantikan hendaklah memiliki Kepujian (sekurang-kurangnya Gred C) dalam subjek Bahasa Melayu pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia/Sijil Vokasional Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.

Gaji Minimum : RM1,355.00
Gaji Maksimum : RM4,007.00
Kenaikan Tahunan : RM100.00

Panduan : Cara Memohon Jawatan Di Laman SPA

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Lokasi : SELURUH NEGARA
Tarikh Tutup : TERBUKA SEPANJANG TAHUN


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :