Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Seberang Perai MPSP - Pelbagai Jawatan / Gred (217 Kekosongan) - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Seberang Perai MPSP - Pelbagai Jawatan / Gred (217 Kekosongan)Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Seberang Perai MPSP

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Seberang Perai MPSP 2019
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Majlis Perbandaran Seberang Perai MPSP sebagaimana berikut:

1. Pelbagai Jawatan / Gred (217 Kekosongan)

MPSP

PERMOHONAN
Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. 

Lokasi : PULAU PINANG
Tarikh Tutup : 11 MAC 2019


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :