Jawatan Kosong di Lembaga Kenaf dan Tembakau Malaysia LKTN 2019 - Kekosongan Seluruh Malaysia - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Jawatan Kosong di Lembaga Kenaf dan Tembakau Malaysia LKTN 2019 - Kekosongan Seluruh MalaysiaJawatan Kosong di Lembaga Kenaf dan Tembakau Malaysia LKTN 2019 - Kekosongan Seluruh Malaysia

Jawatan Kosong di Lembaga Kenaf dan Tembakau Malaysia LKTN 2019
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Lembaga Kenaf dan Tembakau Malaysia LKTN sebagaimana berikut:

1. PENOLONG PEGAWAI EHWAL EKONOMI E29
2. PEMBANTU EHWAL EKONOMI E19
3. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) N19
4. PEMB. SETIAUSAHA /SETIAUSAHA PEJABAT N19
5. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) W19
6. PENGAWAL KESELAMATAN KP11
7. PEMBANTU AWAM H11
8. PEMANDU KENDERAAN H11

PERMOHONAN
Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Lokasi : SELURUH NEGARA
Tarikh Tutup : 30 JAN 2019


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :