Cara Memohon Pembantu Perawatan Kesihatan U11 di Kementerian Kesihatan - Terbuka Lelaki & Wanita - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Cara Memohon Pembantu Perawatan Kesihatan U11 di Kementerian Kesihatan - Terbuka Lelaki & WanitaCara Memohon Pembantu Perawatan Kesihatan U11 di Kementerian Kesihatan

Permohonan Terbuka Pembantu Perawatan Kesihatan U11
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan terbuka Pembantu Perawatan Kesihatan U11 sebagaimana berikut:

1. Pembantu Perawatan Kesihatan U11

PERMOHONAN
Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Baca : Syarat Kelayakan dan Gaji Pembantu Perawatan Kesihatan U11
Panduan : Cara Mohon di Laman SPA

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Lokasi : TERBUKA SELURUH NEGARA
Tarikh Tutup : TERBUKA SEPANJANG TAHUN


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :