Jawatan Kosong di Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia - Pengambilan Dibuka - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Jawatan Kosong di Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia - Pengambilan DibukaJawatan Kosong di Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia

Jawatan Kosong di Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia 2018
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia sebagaimana berikut:

1. Pereka B19 - 05 Kekosongan

PERMOHONAN
Kementerian Komunikasi

Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Lihat Cara Mohon Jawatan di SPA.

Tarikh Tutup : 16 SEPT 2018


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :