Jawatan Kosong di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional JPNIN - Kelayakan SPM / Terbuka - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Jawatan Kosong di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional JPNIN - Kelayakan SPM / TerbukaJawatan Kosong di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional JPNIN

Jawatan Kosong di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional JPNIN 2018
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional JPNIN sebagaimana berikut:

1. Pembantu Pembangunan Masyarakat S19

PERMOHONAN
JPNIN

Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. 

Lokasi : SELURUH NEGARA
Tarikh Tutup : 23 SEPT 2018


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :