Jawatan Kosong di Pejabat Ketua Pegawai Keselamatan Kerajaan Malaysia CGSO - Terbuka Seluruh Negara - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Jawatan Kosong di Pejabat Ketua Pegawai Keselamatan Kerajaan Malaysia CGSO - Terbuka Seluruh NegaraJawatan Kosong di Pejabat Ketua Pegawai Keselamatan Kerajaan Malaysia CGSO

Jawatan Kosong di Pejabat Ketua Pegawai Keselamatan Kerajaan Malaysia CGSO 2018
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Pejabat Ketua Pegawai Keselamatan Kerajaan Malaysia CGSO sebagaimana berikut:

1. Pembantu Keselamatan KP19 - 45 Kekosongan
2. Pegawai Keselamatan KP11 - 277 Kekosongan

PERMOHONAN
Pejabat Ketua Pegawai Keselamatan Kerajaan

Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. 

Lokasi : SELURUH NEGARA
Tarikh Tutup : 19 OGOS 2018


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :