Jawatan Kosong di Jabatan Arkib Negara Malaysia - Kelayakan Minima SPM | Berpencen & Tetap - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Jawatan Kosong di Jabatan Arkib Negara Malaysia - Kelayakan Minima SPM | Berpencen & TetapJawatan Kosong di Jabatan Arkib Negara Malaysia

Jawatan Kosong di Jabatan Arkib Negara Malaysia 2018
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Jabatan Arkib Negara Malaysia sebagaimana berikut:

1. Pembantu Arkib S19

PERMOHONAN
ARKIB NEGARA

Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Lihat Cara Mohon Jawatan di SPA.

Tarikh Tutup : 29 JULAI 2018


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :