Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Selayang - Tetap / Kontrak | Permohonan Terbuka - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Selayang - Tetap / Kontrak | Permohonan TerbukaJawatan Kosong di Majlis Perbandaran Selayang

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Selayang 2018
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Majlis Perbandaran Selayang sebagaimana berikut:

1. Jurutera (Awam) J41
2. Pegawai Kesihatan Persekitaran U41
3. Penolong Jurutera (Awam) JA29
4. Penolong Pegawai Senibina JA29
5. Penolong Pegawai Penerangan S29
6. Penolong Arkitek Landskap JA29
7. Pembantu Tadbir (P/O) N19
8. Pembantu Penguatkuasa KP19
9. Pengawal Keselamatan KP11
10. Pembantu Awam H11
11. Pemandu Kenderaan H11

PERMOHONAN
Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. 

Lokasi : SELANGOR
Tarikh Tutup : 11 JUN 2018


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :