Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor PKNS - Terbuka | Pelbagai Jawatan & Gred - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor PKNS - Terbuka | Pelbagai Jawatan & GredJawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor PKNS

Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor PKNS 2018
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor PKNS sebagaimana berikut:

1. Penolong Pengurus Pemantauan Pelaburan WA41 / N41
2. Pegawai Perancang Bandar dan Desa J41
3. Penolong Jurutera (Penyelia Tapak) JA29
4. Penolong Arkitek Landskap JA29
5. Penolong Pegawai Perancang Bandar dan Desa JA29
6. Penolong Juruukur JA29
7. Penolong Pegawai Tadbir N29
8. Pembantu Tadbir (Kewangan) W19
9. Pembantu Tadbir (P/O) N19
10. Pembantu Awam H11

PERMOHONAN
Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Lokasi : SELANGOR
Tarikh Tutup : 10 APRIL 2018


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :