Jawatan Kosong di Dewan Bahasa dan Pustaka DBP - Permohonan Jawatan Dibuka | Terbuka Lelaki & Wanita - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Jawatan Kosong di Dewan Bahasa dan Pustaka DBP - Permohonan Jawatan Dibuka | Terbuka Lelaki & WanitaJawatan Kosong di Dewan Bahasa dan Pustaka DBP

Jawatan Kosong di Dewan Bahasa dan Pustaka DBP 2018
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Dewan Bahasa dan Pustaka DBP sebagaimana berikut:

1. Pembantu Setiausaha Pejabat Gred N19
2. Penolong Pustakawan Gred S29
3. Pembantu Operasi N11
4. Pembantu Pemuliharaan Dred S19
5. Pemandu Kenderaan Gred H11
6. Pembantu Eksekutif Kewangan
7. Pengawal Keselamatan Gred KP11
8. Pengurus Pemasaran
9. Eksekutif Pemasaran
10. Pembantu Eksekutif Pemasaran

PERMOHONAN
Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. 

Lokasi : KL
Tarikh Tutup : 23 APRIL 2018


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :