Jawatan Kosong di Universiti Utara Malaysia UUM - Kelayakan PMR / SPM / Diploma & Ijazah | Terbuka 2018 - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Jawatan Kosong di Universiti Utara Malaysia UUM - Kelayakan PMR / SPM / Diploma & Ijazah | Terbuka 2018Jawatan Kosong di Universiti Utara Malaysia UUM

Jawatan Kosong di Universiti Utara Malaysia UUM 2018
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Universiti Utara Malaysia UUM sebagaimana berikut:

1. GURU BAHASA GRED DG41
2. PENOLONG JURUAUDIT GRED W29
3. PELUKIS PELAN GRED JA19
4. PEMBANTU TADBIR P/O GRED N19
5. PEMBANTU TADBIR (PEPERIKSAAN) GRED N19
6. ARTIS BUDAYA GRED B19
7. PEMBANTU OPERASI GRED N11

PERMOHONAN
Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. 

Lokasi : KEDAH
Tarikh Tutup : 08 APRIL 2018


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :