Iklan Jawatan Universiti Islam Antarabangsa Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah - Pelbagai Jawatan Dibuka - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Iklan Jawatan Universiti Islam Antarabangsa Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah - Pelbagai Jawatan DibukaIklan Jawatan Universiti Islam Antarabangsa Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah

Jawatan Kosong di Universiti Islam Antarabangsa Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah 2018
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Universiti Islam Antarabangsa Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah sebagaimana berikut:

1. Pensyarah Gred DK45
2. Pensyarah Kanan Gred DK51
3. Penolong Pendaftaran Gred NK41
4. Penolong Pegawai Tadbir Gred NK29
5. Pereka Gred BK29

PERMOHONAN
Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Lokasi : KEDAH
Tarikh Tutup : 17 MAC 2018


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :