Latihan Separa Perubatan di Kementerian Kesihatan Malaysia - Terbuka 2018 / 1738 Kekosongan Seluruh Negara - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Latihan Separa Perubatan di Kementerian Kesihatan Malaysia - Terbuka 2018 / 1738 Kekosongan Seluruh NegaraSepara Perubatan di Kementerian Kesihatan Malaysia

Jawatan Kosong di Kementerian Kesihatan Malaysia 2017
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Kementerian Kesihatan Malaysia sebagaimana berikut:

1. Latihan Separa Perubatan Bertaraf Diploma - 1,582 Kekosongan 
2. Latihan Separa Perubatan Bertaraf Sijil - 156 Kekosongan

PERMOHONAN
SEPARA

Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Lokasi : SELURUH NEGARA
Tarikh Tutup : 14 JAN 2018


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :