Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Selayang MPS - 10 Jawatan Tetap & Kontrak / Pelbagai Bidang - JOBCARI.COM | JAWATAN KOSONG TERKINI

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Selayang MPS - 10 Jawatan Tetap & Kontrak / Pelbagai BidangMajlis Perbandaran Selayang MPS

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Selayang MPS 2017
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Majlis Perbandaran Selayang MPS sebagaimana berikut:

1. PEGAWAI TADBIR N41
2. JURUTERA (ELEKTRIK) J41
3. PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA J41
4. PENOLONG JURUTERA (ELEKTRIK) JA29
5. PENOLONG PEGAWAI UNDANG-UNDANG L29
6. PEMBANTU BELIA DAN SUKAN S19
7. PENJAGA JENTERA ELEKTRIK J19
8. PEMBANTU KESIHATAN AWAM U19
9. PEMBANTU OPERASI N11

PERMOHONAN
Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Lokasi : SELANGOR
Tarikh Tutup : 29 DISEMBER 2017


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :