JAWATAN KOSONG TERKINI DI JABATAN PENGAIRAN DAN SALIRAN NEGERI KEDAH - GAJI RM1,549.00 - RM9,643.00
jps kedah

Jawatan Kosong di Jabatan Agama Islam Negeri Kedah JAIK 2017
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di JAIK sebagaimana berikut:

1. JURUUKUR BAHAN J41
2. PENOLONG JURUUKUR BAHAN JA29

PERMOHONAN
Pemohon-pemohon hendaklah membuat permohonan dengan mengisi Borang SUK/UPPK 01 yang boleh didapati di Unit Pengurusan Pegawai Kontrak (UPPK) seperti di alamat yang dicatatkan di bawah.

Pemohon yang berkelayakan sebagaimana yang ditetapkan di atas sahaja layak memohon. Borang permohonan yang lengkap hendaklah dihantar ke pentadbiran ini dengan disertakan sekeping gambar foto terbaru (berukuran pasport), salinan kad pengenalan (KPT), salinan perakuan beranak/sijil kelahiran, salinan semua sijil-sijil persekolahan (SRP/PMR, SPM/SPMV dan STPM), salinan sijil berhenti sekolah, salinan dokumen-dokumen lain yang disahkan. Tandatangan pengesahan salinan sijil/dokumen hendaklah dilengkapi dengan cop nama dan jawatannya. Semua salinan sijil/dokumen hendaklah bersaiz A4.

Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar dalam sampul surat berukuran 23 cm x 31 cm dan di sudut atas sebelah kiri hendaklah ditulis nama jawatan yang dipohon. Permohonan hendaklah disampaikan kepada : 

YB. Dato’ Setiausaha Kerajaan Negeri Kedah
Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
Aras 2, Blok C, Wisma Darul Aman
05503 Alor Setar
KEDAH DARUL AMAN

(U.p.  Unit Pengurusan Pegawai Kontrak)

Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk ditemuduga. Sebarang keputusan yang dibuat berkaitan dengan urusan ini adalah muktamad. Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Lokasi : KEDAH
Tarikh Tutup : 03 OGOS 2017
Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :