JAWATAN KOSONG TERBARU DI MAJLIS DAERAH HULU SELANGOR MDHS - GAJI RM1,218.00 - RM9,656.00
JAWATAN KOSONG MDHS

Jawatan Kosong di Majlis Daerah Hulu Selangor MDHS 2017
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Majlis Daerah Hulu Selangor MDHS sebagaimana berikut:

1. Pegawai Kesihatan Persekitaran U41
2. Pegawai Penilaian W41
3. Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran U29
4. Penolong Pegawai Senibina JA29
5. Penolong Jurutera JA29
6. Penolong Pegawai Tadbir N29
7. Pembantu Penguatkuasa KP19
8. Pembantu Penilaian W19
9. Pembantu Tadbir P/O N19
10. Pembantu Awam H11

PERMOHONAN
Borang Permohonan Jawatan boleh dibeli di Jabatan Khidmat Pengurusan dengan harga RM2.10 tunai/senaskah (termasuk GST 6%). Bagi Borang Permohonan Jawatan yang dimuat turun di laman web rasmi Majlis Daerah Hulu Selangor di pautan dibawah perlu membuat bayaran sebanyak RM2.10 tunai/senaskah (termasuk GST 6%) semasa menghantar borang di kaunter Jabatan Khidmat Pengurusan.

Sekiranya pemohon membuat penghantaran borang secara pos, pemohon hendaklah menyertakan :
i) Kiriman wang / Wang pos (postal order/money order) berjumlah RM2.10 tunai/senaskah (termasuk GST 6%) kepada MAJLIS DAERAH HULU SELANGOR.
ii) Satu (1) keping sampul surat berukuran 10 cm x 23 cm (size kecil) LENGKAP dengan NAMA dan BERALAMAT SENDIRI serta bersetem RM 0.60.

Permohonan hendaklah disertakan dengan gambar berukuran pasport, sesalinan surat beranak, kad pengenalan, sijil-sijil akademik dan persekolahan yang telah DISAHKAN dari salinan asal (Sila rujuk arahan yang tertera di dalam borang permohonan jawatan). Semua permohonan hendaklah dialamatkan kepada :

YANG DIPERTUA
MAJLIS DAERAH HULU SELANGOR
JALAN BUKIT KERAJAAN
44000 KUALA KUBU BHARU

(u.p.: Jabatan Khidmat Pengurusan)

Sila nyatakan nama jawatan yang dipohon di penjuru atas kiri sampul surat permohonan. Permohonan yang lewat dan tidak lengkap tidak akan diterima dan dipertimbangkan. Borang permohonan secara Pos yang diterima oleh Jabatan selepas tarikh tutup iklan akan DITOLAKPemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 3 bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan tidak berjaya.

Lokasi : SELANGOR
Tarikh Tutup : 20 JAN 2017
BORANG PERMOHONANSila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :