JAWATAN KOSONG TERBARU DI MAJLIS DAERAH TANAH MERAH - 30 JUN 2016

IKLAN JAWATAN KOSONG MAJLIS DAERAH TANAH MERAH JUN 2016

Majlis Daerah Tanah Merah Jun 2016
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan di Majlis Daerah Tanah Merah sebagaimana berikut:

1. PENOLONG PEGAWAI PENILAIAN W29
2. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT FA29
3. PEMANDU KENDERAAN H11
4. PEMBANTU AWAM H11

PERMOHONAN
Permohonan hendaklah menggunakan Borang Permohonan yang boleh didapati di Majlis Daerah Tanah Merah dengan harga RM3.00. Pembelian melalui pos hendaklah menggunakan Wang Pos di atas nama Yang Dipertua, Majlis Daerah Tanah Merah beserta sampul surat saiz A4, beralamat sendiri dan bersetem RM1.00.

Satu permohonan jawatan sahaja boleh diisi menggunakan satu Borang Permohonan sahaja. Borang permohonan hendaklah ditandatangani dan disertakan dengan sekeping gambar berukuran passport, salinan Kad Pengenalan, Sijil Kelahiran, Sijil-sijil Persekolahan, Sijil/Diploma/Ijazah yang berkaitan, keputusan peperiksaan akhir bagi kelayakan yang disyaratkan dan lain-lain dokumen pengesahan yang berkaitan dengan jawatan yang dipohon yang telah disahkan.

Alamat Permohonan:

YANG DIPERTUA
MAJLIS DAERAH TANAH MERAH
17500 TANAH MERAH
KELANTAN


Permohonan yang tidak lengkap dan tidak memenuhi syarat akan ditolak. Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja yang akan dipanggil temuduga. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah dianggap tidak berjaya.

Lokasi : KELANTAN
Tarikh tutup : 30 Jun 2016

IKLAN KEKOSONGAN DAN PERMOHONAN


Sila Kongsi Untuk Manfaat Bersama :

Sponsored

LANGGAN INFO JAWATAN KOSONG KE EMAIL ANDA SECARA PERCUMA:

0 Response to "JAWATAN KOSONG TERBARU DI MAJLIS DAERAH TANAH MERAH - 30 JUN 2016"

Post a Comment

Komen anda amat dialu-alukan

HEBAHAN JAWATAN KOSONG SECARA PERCUMA :